En perfekt flyttstädning

I en flyttstädning ingår en massa moment som alla tar tid. Detta kan därför vara svårt för en privatperson att utföra då man ofta har sitt fokus på att komma på plats i det nya boendet. Tidsramen är ofta ganska snäv och för det mesta har man också tömt sin energi på allt annat som ingår i en flytt – packning av bohag, bärande av möbler, transport och installation av allt i den nya bostaden.

Det här gör att många fuskar med sin flyttstädning och detta kan visa vara ett dyrt misstag – de nya ägarna kan nämligen kräva dig på pengar i efterhand och detta brukar vida överstiga den kostnad som vi erbjuder våra tjänster till. Anlita oss på en gång och fokusera på det roliga med en flytt – att komma på plats i den nya bostaden.

Vad ingår i en flyttstädning

Vi har över tjugo års erfarenhet av flyttstädningar och detta har gjort att vi kunnat ta fram en lathund som våra anställda kan följa och bocka av allt eftersom de olika momenten genomförts. Detta system skapar mer effektivitet och bättre kvalitet på våra jobb och minimerar riskerna att något skulle missas. Vi lämnar aldrig något åt slumpen då det handlar om en flyttstädning och vi vet exakt vad som krävs för att din bostad ska bli godkänd efter granskning.

Vi kan här nedan ge några exempel på vad som ingår i denna lathund så att du får en bättre bild av hur noggrant vi jobbar vid en flyttstädning i Stockholm.

  • Kök. Detta måste rengöras: Väggar, fönsterkarm, fönsterglas, fönsterbänk, element, armatur, eluttag, ventil, spisfläkt + filter, spis ( in- och utvändigt samt bakom), spistillbehör, skåp (in- och utvändigt), skåpluckor, lådor, kryddhylla, kyl- och frys (in- och utvändigt), dörrar, dörrkarmar, diskbänk, köksbänk, golvlister, golv och trösklar.
  • Badrum- och toalett. Detta måste rengöras: Tak, väggar, armaturer, badrumsskåp, ventil, spegel, wc-stol, badkar, dusch, dörrkarmar, golv, golvbrunn, bakom- och under badkar och trösklar.
  • Detta måste rengöras: Fönsterkarm, fönsterglas, fönsterbräda, element, eluttag, garderober (in- och utvändigt), golvlister, golv, trösklar och sopning av eventuell balkong.

Det här är de samlade momenten som vi erbjuder vid en flyttstädning i Stockholm och något som vi alltså jobbat fram i över tjugo-års tid. Vi vet vad en flyttstädning handlar om och du kan lita på att vi – oavsett storlek på bostaden – kommer att göra jobbet på utsatt tid. Många andra företag avsätter för lite folk vid en flyttstädning – något som leder till stress och sämre kvalitet

Vi ser noggrant över varje uppdrag och låter därefter så många som krävs arbeta gemensamt. Det här ger alltid den bästa kvaliteten och det effektivaste jobben. Att alla våra anställda dessutom jobbar efter den lathund vi tagit fram gör att ingenting lämnas smutsigt. Vi ger alltid ett perfekt jobb och om du anlitar oss för en flyttstädning så kommer du att lämna över nycklarna till ett skinande rent hem till de nya ägarna av din gamla bostad.

Billig, effektiv flyttstädning

Vi försöker alltid vara det mest prisvärda alternativet för flyttstädning i Stockholm och vi arbetar aktivt med att alltid vara öppna med våra priser. Hos oss kommer inga dolda avgifter eller extra tillägg på priset att äga rum. Dessutom kan vi ordna allt med pappersarbetet och kontakten med myndigheterna om du vill använda rut-avdraget vid din flyttstädning – något som gör det hela ännu billigare.

Välkommen att kontakta oss redan idag så ser vi över hur vi på bästa sätt kan hitta en lösning för dig gällande din flyttstädning i Stockholm.

Vi ser fram emot ditt samtal!