Övriga tjänster

Vi har genom åren skaffat oss kompetensen som gör att vi kan täcka all typ av städning i Stockholm. Vi jobbar både mot företag och mor privatpersoner och för oss spelar det ingen roll om uppdrgate är stort- eller litet – vi behandlar alla uppdrag med samma noggranhet och vi lämnar alltid efter oss ett perfekt jobb.

För oss gäller det att vi aldrig är bättre än vårt senaste jobb och vi vet hur en missnöjd kund kan påverka oss negativt. Vi ser därför till att alltid leverera och göra vårt yttersta – något som leder till nöjda kunder, oavsett vilken tjänst de beställt av oss.

Hos oss hittar du följande tjänster och naturligtvis kan vi anpassa och skräddarsy våra uppdrag efter dina önskemål. Hör av dig så kommer vi gemensamt fram till hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig.

  • Hemstädning; Vi genomför hemstädning över hela Stockholm och det spelar ingen roll om vi ställs inför en mindre lägenhet eller ett större slott. Vi lämnar alltid efter oss en ren bostad. Här av dig om hur din flyttstädning ska se ut; hur frekvent, om det är något speciellt som ska skötas eller om du behöver den anpassad på något annat sätt. Vi är flexibla och anpassar oss efter dina önskemål.
  • Flyttstädning; Slipp det jobbiga med en flytt och låt oss sköta om din flyttstädning. Fokusera på att snabbt komma på plats i ditt nya boende.
  • Kontorstädning; Se till att miljön på ditt kontor är fräsch, ren och hygienisk. Vi vet exakt vad som krävs för en perfekt kontorsstädning och vi vet hur viktig miljön är för att dina anställda ska trivas. Bestäm här hur ofta och hur omfattande din kontorsstädning ska vara – vi ordnar resten.
  • Trappstädning: Se till att din bostads- eller hyresrättsförening har rena trapphus, det skapar trivsel balnd gästerna och leder till ökad grannsämja. Vi jobbar både mot stora- och mindre föreningar och kan anpassa din trappstädning både efter årstider och övriga önskemål du kan tänkas ha.
  • Garagestädning. Vi har alla maskiner och verktyg för at genomföra en perfekt garagestädning som gör att du kan tjäna stora pengar. Slipp igenkleggade avlopp i parkeringshuset eller garaget – vi är ditt perfekta alternativ för garagestädning i Stockholm.

Se över våra tjänster och hitta den som passar dig- och dina behov allra bäst. Vi ser fram emot att hjälpa just dig.