Om oss

Vi startade verksamheten redan 1988 och ambitionen var då – liksom nu – att alltid sätta kundernas bästa främst. Vi tyckte att städbranschen i stort försämrats kraftigt under den tiden och ville därför vara det företag i Stockholm som man kunde lita på och känna trygghet för.

Med detta tycker vi att vi verkligen lyckats och att vi fortfarande – över tjugo år senare – fortfarande finns kvar tar vi som ett kvitto på att vår amition var den rätta. Bakom detta ligger hårt jobb och en förmåga att kombinera ett stort företags stabilitet med ett mindre företags fördelar i form av flexibilitet och närhet till kunderna – det bästa av två världar som gemensamt leder oss framåt.

Vi ska vara kundernas företag och alla våra anställda ska känna att de verkligen bidrar – oavsett vilket uppdrag de ställs inför. Vi jobbar aktivt med utbildningar för alla våra anställda och vi ser även till att hålla korta beslutsvägar som gör att vi snabbt kan anpassa oss till marknadens svängningar. Detta gäller både miljötänket, gällande material och vid exempelvis Rut-avdraget.

Händer det något som kan göra vår verksamhet bättre, mer effektivt och mer kundanpassat så är vi alltid snabba att förändra oss. Vi är det flexiblia, kundanpassade och välutbildade valet för all städning i Stockholm.

Vi ser fram emot – minst!- tjugo år till i denna spännande bransch.

Välkommen till experten på städning i Stockholm.